Nòvas ← d’Autras notícias

El grup local de Barcelona participa en les activitats de la Diada Nacional

Els voluntaris del grup local de Barcelona participen en els actes organitzats per la Plataforma per la Llengua durant l'11 de Setembre a la ciutat, en la seva primera diada com a grup local.

Com cada any, la Plataforma per la Llengua ha organitzat diferents actes per commemorar la Diada Nacional a la ciutat de Barcelona. Aquesta ha estat la primera Diada del grup local de Barcelona, creada el mes de novembre de l'any passat i, per aquest motiu, els seus voluntaris hi han tingut un paper destacat.

Així, a les 9 h del matí, els representants del grup local de Barcelona van participar, juntament amb el president de la Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder, la vicepresidenta, Mireia Plana, i altres membres de la junta executiva, en la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. També, a partir de les 10 h i fins les 20 h, es va participar en les dues paradetes que la Plataforma per la Llengua va organitzar al Fossar de les Moreres i al passeig de Lluís Companys, en les quals es va distribuir material de l'entitat, així com informació de totes les activitats que estem duent a terme els voluntaris de l'entitat a la ciutat de Barcelona.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin