Nòvas ← d’Autras notícias

No us perdeu el 20 % de descompte per a l’obra de teatre Romeu i Julieta al Teatre Poliorama

Si ets soci de Plataforma per la Llengua, tens l'opció de comprar les entrades pel nou espectacle de Romeu i Julieta al Teatre Poliorama amb un 20 % de descompte.

Una adaptació d'una versió contemporània del text de Shakespeare de la mà de La Brutal. Seguint la seva línia d'actualització de clàssics, fa una revisió de l'obra envoltant-se del bo i millor del teatre català: Joan Yago, aclamat dramaturg de La Calòrica, ha fet l'adaptació, i Yannick Garcia Porres una nova i necessària traducció. Els nostres Romeu i Julieta seran dos joves que s'enamoraran i posaran les seves vides en perill, i que convertiran el seu amor en un crit desesperat per deixar en evidència l'absurditat de l'odi que enfronta a les seves famílies. Fugiran d'allò anecdòtic i capriciós que té l'amor romàntic i fent-los més conscients i actius en la recerca d'un nou paradigma. I tot explicat amb la bellesa de la paraula de Shakespeare, més viva que mai, que ens emocionarà i ens portarà a reviure la història d'amor més famosa de tots els temps, ara amb l'especial enfoc que La Brutal dona als seus espectacles.

Teniu l'oportunitat de veure la funció del 17 d'octubre al 8 de novembre de 2022.. No la deixeu escapar!

Per beneficiar-vos de la promoció envieu un correu a promocions@plataforma-llengua.cat, i us indicarem com podeu obtenir el descompte.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin