Nòvas ← d’Autras notícias

Formentera acull la I Diada per la Llengua

La Pitiüsa menor ha estat l'escenari d'una jornada de lleure, música i compromís per la llengua

Despús-ahir, dissabte, va tenir lloc al Jardí de les Eres de Sant Francesc la I Diada per la Llengua, organitzada per l'Obra Cultural Balear de Formentera i la Plataforma per la Llengua Illes Balears.

El sus a la diada va ser el cercavila amb els dos capgrossos de l'OCB-F que va recórrer els carrers principals de Sant Francesc fins a arribar al Jardí de les Eres, on moltes persones es varen acostar a la paradeta informativa de l'ONG del català per a conèixer l'entitat, quines són les actuals línies de treball i compartir sensacions sobre l'ús social de la llengua a Formentera i arreu del domini lingüístic.

La música va adquirir el protagonisme quan varen sonar els primers acords de SANT GENÍS, una actuació que meravellà tota la gent congregada. Daniel Lumbreras, que no deixà indiferent ningú, va ser l'encarregat de recollir el testimoni musical i cloure la jornada de lleure, bauxa i compromís per la llengua. 

La I Diada per la Llengua a Formentera va ser organitzada per la Plataforma per la Llengua Illes Balears i l'Obra Cultural Balear de Formentera, que és la territorial de l'ONG del català a l'illa gràcies a l'acord que varen signar les dues entitats fa just un any.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin