Notícies ← Altres notícies

L’Obra Cultural de Formentera serà la representació territorial de la Plataforma per la Llengua a l’illa

L'ONG del català i l'entitat formenterenca treballaran junts per fomentar el català.

La Plataforma per la Llengua i l'Obra Cultural Balear de Formentera han signat un conveni de col·laboració que permetrà a l'entitat illenca actuar com la representació territorial de l'ONG del català al seu territori. D'aquesta manera, l'Obra serà la delegació de la Plataforma a l'illa, podrà actuar en el seu nom i difondre'n totes les campanyes.

Amb aquesta col·laboració, la presidenta de l'entitat pitiüsa, Maria Teresa Ferrer, també s'incorporarà a la junta territorial de la Plataforma per la Llengua de les Illes Balears per mirar d'intensificar la seva col·laboració. Així es consolida la feina de col·laboració que les dues associacions ja venien fent els darrers mesos.

Gràcies a aquest acord, totes les accions i activitats que la Plataforma per la Llengua organitzi a Formentera es faran a través de l'OCB, mentre que totes les activitats de llengua de l'entitat pitiüsa les farà també en nom de la Plataforma per la Llengua. L'Obra tendrà la consideració de representant territorial de l'ONG del català i, de manera general, totes les activitats de llengua que organitzi les farà també en nom de la Plataforma per la Llengua i viceversa. A més, l'entitat referent de llengua al domini lingüístic oferirà a Formentera el suport logístic, tècnic i econòmic necessari per tirar endavant aquelles accions necessàries.

Aquesta és la tercera representació territorial que, en forma de conveni, estableix la Plataforma per la Llengua arreu del domini lingüístic després que en els darrers mesos signàs acords amb l'ADAC de Girona i amb el Casal del Conflent. Així, ja són 10 les plataformes territorials de l'ONG del català, una entitat que té 22.000 socis.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin