Nòvas ← d’Autras notícias

L'11 de setembre, sortim al carrer!

Celebrem la Diada Nacional a peu de carrer, amb parades informatives i participant en les ofrenes florals i diverses activitats que es realitzen arreu!

Aquest divendres, 11 de setembre, la Plataforma per la Llengua participarà en l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova de Barcelona. Al Maresme, la territorial de l'entitat a la comarca, també participarà en les ofrenes florals que es realitzaran a Arenys de Mar i Canet de Mar.

  

A Barcelona, tindrem instal·lades dues parades informatives on podreu apropar-vos per demanar informació sobre l'entitat o adquirir marxandatge:

- Fossar de les Moreres: de les 9h a les 14h

- Arc de Triomf: de les 10h a les 16h

I, a partir de les 16h, tots farem via per tornar a fer història! Omplim la Meridiana!

A més a més, us recordem la promoció per a nous socis que podreu aprofitar al llarg de tot el dia! Si us feu socis de la Plataforma per la Llengua aquest 11 de setembre... us regalem la samarreta amb la reproducció de la litografia de Joan Brossa "Volem viure plenament en català". Fes-te soci de l'ONG del català!

  

Des de la Plataforma per la Llengua, volem desitjar-vos una bona diada a tots els socis, voluntaris, simpatitzants i col·laboradors!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin