Omple el formulari!

*Els camps són obligatoris

Quota i periodicitat de pagament

Quota Mensual

Quota semestral

Quota Trimestral

Quota Anual

Dades bancàries

Si fas la declaració de renda a Catalunya, podràs desgravar 15% de la teva quota anual.

Dades personals
Adreça postal
Com ens has conegut?

Les dades personals que ens faciliteu a través d'aquesta butlleta / formulari d'inscripció seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial amb la finalitat de dur a terme la vostra inscripció i la gestió de la relació com a soci de PLATAFORMA PER LA LLENGUA i PLATAFORMA PER LA LLENGUA EUROPA. Així mateix, podrem comunicar-nos amb vós per via electrònica o telefònica, basant-nos en  l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA I PLATAFORMA PER LA LLENGUA EUROPA., per comunicar-vos informació sobre la vostra inscripció a la nostra entitat, així com novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA i PLATAFORMA PER LA LLENGUA EUROPA, i altres comunicacions que puguin resultar del vostre interès.

En cap cas cedirem les vostres dades personals a tercers sense el vostre consentiment previ. El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació i  un màxim de 5 anys un cop finalitzada. Durant la vostra relació amb l'entitat, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA i PLATAFORMA PER LA LLENGUA EUROPA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA. Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA i PLATAFORMA PER LA LLENGUA EUROPA, complim amb totes les garanties legals establertes per a protegir la privacitat de les vostres dades personals. En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, dirigint-vos a: carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a 08002 de Barcelona o mitjançant correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat. En qualsevol cas, podreu dirigir-vos a l'autoritat de protecció de dades (www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels vostres drets.

Altres formes de pagament

Transferència: IBAN: ES46 3140 0001 9800 1806 3500 - SWIFT/BIC: BCOEESMM140. Recordeu que com a concepte de la transferència heu d'indicar el vostre nom i cognoms.

En efectiu, passant per la nostra seu nacional (Carrer Sant Honorat 7, principal 1a. 08002 Barcelona).

Per a qualsevol dubte o incidència, posa't en contacte amb nosaltres a socis@plataforma-llengua.cat