Ajuda’ns a fer-los realitat!

Creació de l’aplicació mòbil "Apparella’t"

La nova aplicació creada per la Plataforma per la Llengua vol facilitar la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

L'app permetrà geolocalitzar parelles lingüístiques amb un sol clic. Serà una nova eina per facilitar les trobades d'una manera ràpida i àgil. Així, els participants del programa del voluntariat per la llengua podran practicar català mitjançant la conversa ben a prop seu gràcies al geolocalitzador de l'aplicació.

L'app es podrà fer servir arreu del món i permetrà que les persones que parlen català arreu del món puguin ensenyar-ne a aprenents que tinguin al seu voltant.

Aquesta aplicació té com a objectiu facilitar a totes les persones que volen fer de parella lingüística, tant aprenents com ensenyants, i també a aquells que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, que puguin fer-ho d'una manera més fàcil mitjançant una App per geolocalitzar les parelles lingüístiques. D'aquesta manera potenciem l'ús social del català mitjançant aplicacions que ens faciliten les noves tecnologies.

L'aplicació també inclourà un recull de materials de suport per promoure les converses. 

Amb els vostres donatius ens ajudareu a fer possible la creació d'aquesta aplicació per promoure el català a tot el món.

Tots els donatius tindran recompensa:  

  • Inferiors a 30 €: El vostre nom apareixerà en el web www.apparellat.cat com a mecenes del projecte
  • 30 - 59 €: La bossa de roba "Apparella't"
  • 60 - 89 €: La llibreta "Apparella't" + la bossa de roba "Apparella't"
  • 90 € o més: La llibreta "Apparella't" + la bossa de roba "Apparella't" + la samarreta "Apparella't"

(L'enviament de les recompenses es realitzarà un cop finalitzat el termini de participació en el projecte). 

19 dies
Aconseguit 7421€ Objectiu 15000€
S'han aconseguit 7421€ d'un total de 15000€.
Quina quantitat vols donar?
Selecciona la talla de la teva samarreta


Vols realitzar el donatiu com a...

Recorda que pots deduir el 15% d'aquest donatiu a la declaració de la renda.

Les teves dades
Dades de l'empresa

Política de privacitat

Les dades personals que ens faciliteu a través de l'enviament d'aquest formulari seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial amb la finalitat de gestionar la vostra donació a PLATAFORMA PER LA LLENGUA i de respondre-hi en els termes i condicions que ens hagi indicat.

Així mateix, podrem comunicar-nos amb vós per via electrònica o telefònica, basant-nos en l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-vos informació sobre la vostra relació amb la nostra entitat, així com novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del vostre interès.

En cap cas cedirem les vostres dades personals a tercers sense el vostre consentiment previ.

El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació i un màxim de 5 anys un cop finalitzada.

Així mateix, us informem que podrem fer tractaments de dades relatius a les consultes, queixes o reclamacions amb finalitats estadístiques. En aquest cas, les vostres dades personals seran dissociades o anonimitzades.

Durant la vostra relació amb l'entitat, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA.

Durant la tramitació de la vostra donació, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA.

Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, complim amb totes les garanties legals establertes per a protegir la privacitat de les vostres dades personals.

En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, per correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat.

En qualsevol cas, podreu dirigir-vos a l'autoritat de protecció de dades (www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels vostres drets.