Contacta amb nosaltres

Delegació de l'Alguer

Biblioteca catalana

Carrer de Pa i Aigua, 48 (Via Ardoino)

Horaris d'atenció al públic: dilluns de 15 a 18.30 h i dimecres de 9 a 13 h

Email: plalguer(ELIMINAR)@plataforma-llengua.cat

Web: /alguer

Subscriu-te al butlletí

Destaquem

Emergència lingüística
Compra llibre Mans manetes
L'Alguer. Un pentagrama com un carrer
CatalApp

A l'Instagram

  • 📚 La nostra missió de donar una còpia de Mans Manetes a cada minyó i minyona continua.

🚚 Avui los nostros voluntaris són anats a portar 140 llibres a les escoles del carrer Grazia Deledda (infància i primària) i a l'escola de la infància del carrer Matteotti.
  • Coneixes calqui u que vol millorar lo sou alguerés? Un amic, una companyona de treball, un parent? O cerques tu calqui u que ne sap de més, per fer-te ajudar?

Amb Apparella't, la App de Plataforma per la Llengua, la recerca d'un companyó o companyona per millorar lo tou alguerés és més fàcil. 
👉Descarrega-la aquí:
Play Store (Android) https://cutt.ly/qhCko6M
App Store (Iphone) https://cutt.ly/zhCkdP1
  • 🚚 Avui los voluntaris de la Plataforma per la Llengua de l'Alguer Salvatore i Mariolina continuen la missió de distribució capil·lar de Mans Manetes a les escoles de l'institut comprensiu n.3 de la ciutat.

🏫 L'etapa d' avui és a l'escola primària de l'Argil·lera i l'escola de la infància de S. Anna, que han recivit 70 còpies.
Aquestes dues escoles se troben al quarter sud de la ciutat.

📚 Amb les missions d'aquesta setmana, són ja 350 les còpies de Mans Manetes distribuïdes a les escoles alguereses per les criatures nades del 2016 envant.
  • 🚚 Salvatore i Mariolina, voluntaris de la Plataforma per la Llengua a l'Alguer han portat a les escoles de la infància i primària de Santa Maria la Palma 50 còpies de Mans Manetes, lo llibre disc de cançons alguereses i catalanes cantades de minyons de la ciutat amb artistes catalans i locals.📘

S. Maria La Palma és una fracció del municipi de l'Alguer ubicada a la plana de la Nurra que compta circa 1.000 habitants. Les escoles de la fracció fan part de l'institut comprensiu n.3
Més imatges