Ajuda’ns a fer-los realitat!

A La Mina, en català!

La Plataforma per la Llengua, juntament amb el teixit associatiu del barri, vol posar en marxa un nou projecte amb l'objectiu de continuar treballant per la cohesió social a La Mina, amb el català com a llengua comuna. Volem oferir la llengua catalana com a punt de trobada en els diferents espais d'un mateix barri i com a element clau per obrir fronteres, a més d'acostar la llengua catalana a les entitats religioses i als seus membres i vincular-la a la promoció a les altres entitats del barri.

Com ho farem?

  1. Creació d'una guia bilingüe romaní-català per a mostrar els vincles que històricament hi ha hagut entre les realitats gitana i catalana i explicar, de manera sintètica i entenedora, alguns aspectes de la llengua catalana per tal de fomentar-ne l'ús entre els catalans i les catalanes de parla romaní. Es farà juntament amb la comunitat religiosa del barri de La Mina, per tal que es facin seu el projecte.
  2. Tallers de rap i rumba en català. Amb la col·laboració del cantant de rap Nel·lo C i el cantant del grup de rumba Ai Ai Ai, Rafalito Salazar. Els tallers es duran a terme al casal cívic del barri amb l'objectiu que els alumnes creïn una cançó. Hi participaran joves de diverses entitats de lleure del barri, implicant tants agents educatius com sigui possible.
  3. Gravació d'un videoclip amb la participació de tot el barri de La Mina. Amb la cançó dels tallers, gravarem un videoclip amb la col·laboració de les entitats del teixit associatiu del barri i de totes les persones que participin en aquest projecte.

Per fer-ho realitat necessitem el teu suport

Fes un donatiu i ajuda'ns a portar la llengua catalana, però també la cultura i l'oci en català, a La Mina. Transformar els hàbits lingüístics de la població i donar visibilitat al català com a eina de cohesió social també depèn de tu!

Tots els donatius tenen recompensa!

  • Inferior a 30 €: El teu nom apareixerà en els agraïments del videoclip
  • 30 € - 59 €: A més a més, podràs participar en la gravació del videoclip
  • 60 € - 89 €: També t'enviarem una bossa amb el lema "El català, llengua comuna"
  • 90 € o més: Totes les recompenses anteriors i la samarreta "El català, llengua comuna"

*L'enviament de les recompenses es realitzarà un cop finalitzat el termini de participació en el projecte.

25 dies
Aconseguit 700€ Objectiu 10000€
S'han aconseguit 700€ d'un total de 10000€.
Quina quantitat vols donar?
Selecciona la talla de la teva samarreta


Vols realitzar el donatiu com a...

Recorda que pots deduir el 15% d'aquest donatiu a la declaració de la renda.

Les teves dades
Dades de l'empresa
La teva adreça

Política de privacitat

Les dades personals que ens faciliteu a través de l'enviament d'aquest formulari seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial amb la finalitat de gestionar la vostra donació a PLATAFORMA PER LA LLENGUA i de respondre-hi en els termes i condicions que ens hagi indicat.

Així mateix, podrem comunicar-nos amb vós per via electrònica o telefònica, basant-nos en l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-vos informació sobre la vostra relació amb la nostra entitat, així com novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del vostre interès.

En cap cas cedirem les vostres dades personals a tercers sense el vostre consentiment previ.

El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació i un màxim de 5 anys un cop finalitzada.

Així mateix, us informem que podrem fer tractaments de dades relatius a les consultes, queixes o reclamacions amb finalitats estadístiques. En aquest cas, les vostres dades personals seran dissociades o anonimitzades.

Durant la vostra relació amb l'entitat, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA.

Durant la tramitació de la vostra donació, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA.

Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, complim amb totes les garanties legals establertes per a protegir la privacitat de les vostres dades personals.

En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, per correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat.

En qualsevol cas, podreu dirigir-vos a l'autoritat de protecció de dades (www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels vostres drets.