Participa al 1r Concurs de Tires Còmiques de la Conca d'Òdena!

Plataforma per la Llengua Anoia organitza un nou concurs de tires còmiques adreçat a alumnes de segon cicle d'Educació Secundària Obligatòria dels instituts de la Conca d'Òdena. Tots els joves de més de 14 anys que estudiïn 3r o 4t d'ESO a algun centre d'Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena o Jorba són cridats a confeccionar la seva tira i participar-hi.

El 1r Concurs de Tires Còmiques de la Conca d'Òdena és una iniciativa dels voluntaris de l'ONG del català a l'Anoia que volen actuar per revertir la caiguda en l'ús social del català entre els més joves i la manca de referents lingüístics que tenen.

Vols participar-hi? Emplena el formulari que trobaràs a continuació.

*Els camps són obligatoris

Emplena les dades

Modalitat d'entrega*

En introduir el teu nom i correu electrònic en aquest formulari, aquestes dades seran rebudes per l'associació Plataforma per la Llengua-Col·lectiu l'Esbarzer, l'organitzadora del concurs, la qual es troba al Carrer Sant Honorat 7, principal 1a 08002 de Barcelona. Plataforma per la Llengua només utilitzarà aquestes dades per enviar-te la informació sobre el concurs de Tires Còmiques de la Conca d'Òdena i els materials necessaris perquè puguis participar en aquest concurs. Aquesta informació, a més, ens serveix per saber quants alumnes estan interessats en participar en el concurs i poder calcular l'aforament necessari per l'entrega de premis.

Quan introdueixes les dades al formulari, ens estàs donant el teu consentiment per rebre-les i utilitzar-les amb les finalitats que t'hem indicat al paràgraf anterior.

Conservarem les teves dades durant el període de preinscripció (fins al 31 de març) i, una vegada finalitzat aquest, si no t'has inscrit al concurs, les dades seran arxivades per Plataforma per la Llengua durant tres (3) anys per tal que Plataforma per la Llengua pugui defensar-se en cas de veure's involucrada en algun procediment judicial o administratiu.

No s'enviaran les teves dades a ningú, tret que estiguem obligats a fer-ho per alguna llei. No obstant això, podem utilitzar alguns programes informàtics que són d'empreses situades fora d'Europa, com Microsoft. Amb aquestes empreses hem pres totes les mesures perquè protegeixin les teves dades personals i les mantinguin en secret (això ho hem fet amb la signatura d'un acord especial anomenat clàusules contractuals tipus, que han estat redactades per la Comissió Europea).

Tingues present que pots retirar el teu consentiment perquè tractem les teves dades en qualsevol moment. També pots demanar-nos poder accedir a les teves dades, modificar-les si hi ha errors, eliminar-les, o enviar-te-les a tu a una altra empresa en un format que el teu ordinador pugui llegir, oposar-te o limitar el seu tractament. Tot això ens ho pots demanar de manera gratuïta, per escrit, enviant-nos una carta a l'adreça Carrer Sant Honorat 7, principal 1a 08002 de Barcelona o escrivint-nos un e-mail a la següent adreça de correu electrònic: dades@plataforma-llengua.cat. Si en algun moment no estàs d'acord amb el tractament de les teves dades, també pots posar-ho en coneixement de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i reclamar davant aquest organisme la protecció dels teus drets (visita la web www.aepd.es).

Tingues en compte que aquest formulari NO és la inscripció en el concurs! Si vols inscriure't al concurs, hauràs de seguir els passos que t'indicarem en el correu electrònic que rebràs properament.