La força d'un nou soci

Ja som més de 20.000 socis a la Plataforma per la Llengua treballant per la promoció i defensa del català. Amb tu, tindrem encara més força per a assolir el nostre objectiu: aconseguir que viure plenament en català no sigui res extraordinari. 

Si cada un dels nostres socis aconsegueix només un nou soci, multiplicarem per 2 la força de la llengua!

Sent soci de la Plataforma per la Llengua també formaràs part de la Plataforma per la Llengua Europa, entitat que treballa per la promoció i defensa de la llengua catalana en l'àmbit internacional. 

*Els camps són obligatoris

Dades del soci o sòcia que t’ha fet arribar la informació

La resta de camps que tens a continuació els has de complimentar amb les teves dades personals i bancàries, indicant l'import anual que vols aportar a l'entitat i la periodicitat de pagament. Recorda que en el cas que facis la declaració de renda a Catalunya, et pots desgravar el 15% del total anual aportat a l'entitat.

Dades personals

Adreça postal

Dades bancàries

Quota i periodicitat de pagament

Quota mensual

Quota trimestral

Quota anual

Indica la quota i la periodicitat de la teva col·laboració. 

Per a imports anuals inferiors a 40,00€ (quota mínima de l'entitat), si us plau contacteu amb nosaltres, al 93 321 18 03 o a l'adreça de correu electrònic socis@plataforma-llengua.cat. Moltes gràcies

 

Les dades personals que ens faciliteu a través d'aquesta butlleta / formulari d'inscripció seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial amb la finalitat de dur a terme la vostra inscripció i la gestió de la relació com a soci de PLATAFORMA PER LA LLENGUA.

Així mateix, podrem comunicar-nos amb vós per via electrònica o telefònica, basant-nos en  l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-vos informació sobre la vostra inscripció a la nostra entitat, així com novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del vostre interès.

En cap cas cedirem les vostres dades personals a tercers sense el vostre consentiment previ.

El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació i  un màxim de 5 anys un cop finalitzada.

Durant la vostra relació amb l'entitat, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA.

Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, complim amb totes les garanties legals establertes per a protegir la privacitat de les vostres dades personals.

En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, dirigint-vos a: carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a 08002 de Barcelona o mitjançant correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat.

En qualsevol cas, podreu dirigir-vos a l'autoritat de protecció de dades (www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels vostres drets.