Ara més que mai, ens cal la força d’un nou soci!

A Plataforma per la Llengua ja som més de 26.000 socis, més veus que mai per continuar treballant per la plena normalització del català! Però en el context actual, ens cal seguir creixent, amb fermesa, per promoure i defensar la nostra llengua i els nostres drets lingüístics.

Si cadascun dels nostres socis aconsegueix un nou soci, multiplicarem per dos la força de l'entitat. Ara, més que mai, és el moment de guanyar musculatura per afrontar la feina que ens espera i acostar-nos amb més força al nostre objectiu: que viure plenament en català no sigui res extraordinari.

*Els camps són obligatoris

Dades del soci o sòcia que t’ha fet arribar la informació

La resta de camps que tens a continuació els has de complimentar amb les teves dades personals i bancàries, indicant l'import anual que vols aportar a l'entitat i la periodicitat de pagament. Recorda que en el cas que facis la declaració de renda a Catalunya, et pots desgravar el 15% del total anual aportat a l'entitat.

Dades personals

Adreça postal

Dades bancàries

Quota i periodicitat de pagament

Quota mensual

Quota trimestral

Quota anual

Indica la quota i la periodicitat de la teva col·laboració. 

Per a imports anuals inferiors a 40,00€ (quota mínima de l'entitat), si us plau contacteu amb nosaltres, al 93 321 18 03 o a l'adreça de correu electrònic socis@plataforma-llengua.cat. Moltes gràcies

 

Les dades personals que ens faciliteu a través d'aquesta butlleta / formulari d'inscripció seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial amb la finalitat de dur a terme la vostra inscripció i la gestió de la relació com a soci de PLATAFORMA PER LA LLENGUA.

Així mateix, podrem comunicar-nos amb vós per via electrònica o telefònica, basant-nos en  l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-vos informació sobre la vostra inscripció a la nostra entitat, així com novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del vostre interès.

En cap cas cedirem les vostres dades personals a tercers sense el vostre consentiment previ.

El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació i  un màxim de 5 anys un cop finalitzada.

Durant la vostra relació amb l'entitat, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA.

Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, complim amb totes les garanties legals establertes per a protegir la privacitat de les vostres dades personals.

En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, dirigint-vos a: carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a 08002 de Barcelona o mitjançant correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat.

En qualsevol cas, podreu dirigir-vos a l'autoritat de protecció de dades (www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels vostres drets.