Privacitat

Informació sobre protecció de dades

Responsable

PLATAFORMA PER LA LLENGUA - COL·LECTIU L'ESBARZER.

G-60417631

Entitat que treballa per aconseguir la normalització definitiva del català.

G-60417631

93 321 18 03

info@plataforma-llengua.cat

Finalitat

L'informem que PLATAFORMA PER LA LLENGUA - COL·LECTIU L'ESBARZER tracta les seves dades amb la finalitat de donar a conèixer les nostres activitats, esdeveniments i serveis.

El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació entre les parts i, un cop finalitzada, per un màxim de 5 anys.

Legitimació

Tractem les seves dades en el marc de la navegació de l'usuari a través de la nostra web o d'un contacte, subscripció o consulta amb la nostra entitat a través de correu electrònic o dels formularis de contacte.

El contacte telefònic o electrònic amb l'usuari per a la prospecció d'informacions o promocions relatives a l'entitat podrà basar-se en l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA - COL·LECTIU L'ESBARZER.

Si no desitja rebre comunicacions informatives i promocionals per via electrònica o telefònica sobre activitats i/o serveis de PLATAFORMA PER LA LLENGUA - COL·LECTIU L'ESBARZER faci'ns arribar un correu electrònic a dades(ELIMINAR)@plataforma-llengua.cat

Destinataris

No es preveuen cessions de dades.

Drets

En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició i, si escau, el dret de portabilitat i limitació del tractament, recollits en el RGPD (UE) 216/679, dirigint-se a: carrer Sant Honorat, 7, principal 1a 08002 de Barcelona o mitjançant correu electrònic a info@plataforma-llengua.cat.

En qualsevol cas, pot dirigir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, www.agpd.es, per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels seus drets.

Procedència

Les dades personals són obtingudes directament de l'interessat.

Les categories de dades que es tracten són les següents:

  • Dades identificatives de navegació
  • Codis de client
  • Adreces postals o electròniques
  • Informació comercial

Transferència internacional

Durant la vostra vinculació amb l'entitat, i estrictament per la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EEUU. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE- EUA.