Notícies ← Altres notícies

Presentació de l’opuscle “L’experiència del Voluntariat lingüístic juvenil de la Plataforma per la Llengua”

La Plataforma per la Llengua va presentar l'opuscle "L'experiència del Voluntariat lingüístic juvenil de la Plataforma per la Llengua", un recull de les experiències d'aquest programa.

La presentació tenia per objectiu donar a conèixer el programa jove europeu que hem estat desenvolupant fins ara i que comptava amb les habituals parelles lingüístiques, on durant deu setmanes es reuneixen un ensenyant i un aprenent per practicar el català i alhora un seguit d'activitats socioculturals com la visita al Museu de la Immigració, a la seu de la Comissió Europea a Barcelona o bé a una sessió de cinema en català, entre d'altres. La peculiaritat del projecte rau en què les parelles tenien edats compreses d'entre els 16 i els 30 anys i, a més, les activitats es feien en grup per tal de donar-se a conèixer i intercanviar les experiències.

A la presentació hi van assistir una trentena de persones i va comptar amb la ponència de Josep-Anton Fernàndez, membre de l'Executiva de la Plataforma per la Llengua, Daniel Mundet, coordinador de la Plataforma, i també Nàdia Grau i Mammady Konte, dos dels participants d'aquesta primera fornada del programa "Joves en Acció", finançat per la Unió Europea.

Al setembre el reprendrem de nou amb noves parelles! Si teniu entre 16 i 30 anys i esteu interessats a participar-hi, podeu enviar-nos un correu a vxljoves@plataforma-llengua.cat (a l'atenció de Laura Camps).

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram