Notícies ← Altres notícies

La URV i la Plataforma per la Llengua promocionen el català entre els Erasmus

La Universitat Rovira i Virgili, fruit de l'acord amb la Plataforma per la Llengua, distribueix la guia Què és això del català? entre els estudiants Erasmus.

 L'acord entre la Plataforma per la Llengua de les comarques tarragonines i el Vicerectorat de Relacions Internacionals de la Universitat Rovira i Virgili ha permès que enguany tots els estudiants del programa de mobilitat interuniversitari Erasmus disposin de la guia Què és això del català?.

L'International Center -l'òrgan universitari que acull els estudiants internacionals que arriben a la URV- ha estat l'encarregat de distribuir, al llarg de la primera setmana de curs, l'esmentada guia entre els estudiants Erasmus. La guia Què és això del català?, elaborada per la Plataforma per la Llengua, ha estat editada amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i el Barcelona Centre Universitari. És una guia de 92 pàgines a tot color, en català, anglès i castellà.

A les seves pàgines, els estudiants Erasmus poden trobar-hi referències a la situació legal de la llengua, al seu pes en el context europeu i a la situació de la llengua en àmbits com la universitat, el carrer o els mitjans de comunicació. Així, s'exposen diverses situacions en les quals els estudiants Erasmus es troben diàriament en relació amb la llengua catalana, i a més a més, també s'hi poden trobar píndoles d'història que ajuden a entendre el país on hauran de viure durant aquest curs acadèmic.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram