Notícies ← Altres notícies

Presentació de la publicació “Salam al català”, al Consell Islàmic i Cultural de Catalunya

El Consell Islàmic i Cultural de Catalunya i la Plataforma per la Llengua presenten avui dijous 14 d'octubre, a les sis de la tarda, a la nova seu del Consell Islàmic de Barcelona, el llibret Salam al català. Una presentació de la llengua catalana a la comunitat islàmica i de parla urdú de Catalunya. La publicació s'ha realitzat amb el suport de la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de l'Oficina d'Afers Religiosos de l'Ajuntament de Barcelona.

La presentació comptarà amb representants de diverses entitats que han col·laborat en el procés de redacció i difusió de la publicació, coordinat per la Plataforma per la Llengua, com: Huma Jamshed, presidenta de l'ACESOP; Muhammad Iqbal, secretari general del Centre Cultural Islàmic Camí de la Pau i prologuista de la publicació; Mohammad Halhoul, portaveu del Consell Islàmic i Cultural de Catalunya; i Javed Mughal, director del setmanari El Mirador dels Immigrants.

A més d'aquestes organitzacions, també han suport al projecte l'Associació de Treballadors Pakistanesos de Catalunya i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Aquest llibret, que s'ha editat en versió bilingüe català-urdú, està basat en una publicació precedent destinada a la comunitat islàmica i araboparlant catalana (en català i àrab). La nova publicació té els objectius de mostrar els vincles que històricament hi ha hagut entre les realitats islàmica i catalana, i d'explicar, de manera sintètica i entenedora, alguns aspectes de la llengua catalana, per tal d'apropar-la als catalans i catalanes de parla urdú.

Podeu consultar la versió digital del llibret a: http://www.plataforma-llengua.cat/estudis/interior/71

 

Lloc: Consell Islàmic i Cultural de Catalunya, al Carrer Nou de Sadurní, 9 P3 baixos de Barcelona

Hora: 18h

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram