Notícies ← Altres notícies

A la venda les entrades del macroconcert de Sant Jordi

La Comissió 23 d'Abril ha posat ja a la venda les entrades del macroconcert de Sant Jordi. Des de dilluns passat 13 de març es poden adquirir ja les prop de 20.000 entrades per a l'espectacle, que es celebrarà el proper 23 d'abril al Palau Sant Jordi a partir de dos quarts de vuit del vespre, a través del servei Servicaixa, de "la Caixa". El cost de les entrades serà de 13,99 euros si es compren de manera anticipada pel Servicaixa i 14,50 a taquilla. Amb el Carnet Jove, hi haurà un 15% de descompte. 

El concert, que té per lema "Vine al Sant Jordi! Per la cultura en català!", reunirà al Sant Jordi set intèrprets i grups de reconegut prestigi, com Dept, Lluís Llach i Feliu Ventura, Quimi Portet, Lax'n'Busto, Obrint Pas, Mesclat i La Carrau.

La idea sorgeix de la constatació que la música en català no compta actualment amb prous espais on desenvolupar-se, motiu que ha portat a diverses entitats, integrades en la Comissió 23 d'Abril, a promoure aquesta iniciativa. La Comissió la formen la Plataforma per la Llengua, Òmnium Cultural, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua i Acció Cultural del País Valencià, però està oberta a altres entitats cíviques, polítiques i sindicals, que podran adherir-se a la iniciativa i al manifest que es llegirà el 23 d'abril en el transcurs del concert.

La web www.23abril.org, que estarà activa a partir de la setmana que ve, donarà periòdicament més informació de l'acte.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram