Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua, al centre dels actes de Sant Jordi a Amer

La secció local de la Plataforma per la Llengua a Amer va celebrar la diada de Sant Jordi amb diverses activitats. Després de la reeixida presentació de l'exposició "Obre't en català!", els voluntaris amerencs varen culminar els actes d'estrena del grup amb el muntatge de la mateixa exposició a la plaça de la Vila, en ple centre del poble, tot sumant-se a les celebracions de la diada de Sant Jordi com la resta d'entitats.

 

A la plaça també es va situar una taula amb informació i marxandatge de tota mena. Molts dels amerencs que s'hi varen atansar, no només ho van fer per informar-se, sinó que també varen voler col·laborar i es varen endur samarretes, enganxines i alguna bossa per escampar el missatge de la Plataforma per la Llengua.

Ni el temps típicament primaveral, amb un ruixat a mig matí que va fer córrer els voluntaris per traslladar els plafons de l'exposició i la resta de la ‘paradeta' a sota les voltes, va impedir que molta gent descobrís per primera vegada la tasca de la Plataforma per la Llengua i s'interessés per les activitats que la secció local està preparant pels propers mesos.

Amb aquest acte de Sant Jordi, la secció local d'Amer ha fet un primer pas per donar-se a conèixer davant la societat de la vila. A partir d'ara, el grup de voluntaris es concentrarà en organitzar les primeres iniciatives actives que vol portar a terme al poble d'Amer.

Per a més informació us podeu adreçar a: plamer@plataforma-llengua.cat

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram