Notícies ← Altres notícies

Rais Esteve, participant del programa de Voluntariat lingüístic juvenil, finalista al II Concurs de Relats de Voluntariat

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) va convocar com a activitat del proppassat Sant Jordi, el II Concurs de Relats de Voluntariat, per tal de promoure la idea que el voluntariat social val la pena. L'objectiu és donar veu a tots aquells voluntaris i voluntàries que cada dia dediquen part del seu temps als altres. Es tractava d'una convocatòria oberta a qualsevol persona que volgués explicar i compartir la seva experiència com a voluntari o voluntària social.

La participació al Concurs de Relats de Voluntariat va superar totes les expectatives i es van escriure més del doble de relats que els 37 que es van presentar l'any anterior. Un total de 77 persones van participar en la segona edició del concurs. D'aquests 77 relats, el jurat del concurs en va seleccionar els 10 millors, entre els quals, el de la Rais, un text on explicava la seva experiència com a voluntària al programa de Voluntariat lingüístic juvenil. Aquests 10  finalistes optaven als 3 premis: vals de compra per l'Abacus de 150, 100 i 50 euros.

Els 10 relats finalistes es van llegir en públic el dia de l'entrega de premis, que es va celebrar al Parlament Europeu de Barcelona el passat 28 d'abril.

A partir de l'entrega de premis i fins la propera convocatòria del concurs s'aniran publicant els 77 relats al blog de voluntariat Val la pena!

De moment, ja han sortit publicats alguns dels relats finalistes. Us animem a llegir-los a http://blog.voluntaris.cat/voluntaris/ , i en especial, us recomanem el relat de la Rais, que porta per títol " Temps, tot sigui això", on de ben segur us esperonarà a participar en el programa de Voluntariat lingüístic!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram