Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua porta l'exposició sobre l'etiquetatge en català a Sabadell

L'exposició itinerant "La llengua en l'etiquetatge de les grans marques", que promou la Plataforma per la Llengua, ha arribat a la localitat de Sabadell (Vallès Occidental). La mostra, que ja ha passat per dinou espais diferents d'arreu dels Països Catalans, es pot veure des del 22 d'abril a l'1 de maig al Casal Pere Quart (Rambla, 69). Es podrà visitar cada dia feiner entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre, i els dissabtes i diumenges, d'11 del matí a 2 del migdia i de 6 de la tarda a 9 del vespre.

L'exposició mostra un recull d'etiquetes de productes de gran consum editades en diferents llengües d'estats plurilingües o bé amb un nombre de parlants igual o inferior al català. L'objectiu és mostrar quin ús fan d'aquestes llengües algunes multinacionals en l'etiquetatge dels seus productes comercials, i quina és la situació comparativa del català respecte aquests mateixos productes en el territori de parla catalana.

"La Llengua en l'etiquetatge de les grans marques" es va inaugurar el 19 de maig de l'any passat al Centre Comercial El Triangle (Plaça Catalunya) de Barcelona i està fent un recorregut per tot el territori dels Països Catalans. Ja ha passat per disset localitats dels Països Catalans i s'ha exposat en espais com els Lluïsos de Gràcia (Barcelonès), la Universitat Catalana d'Estiu a Prada (Conflent), Vilanova i la Geltrú (Garraf), Lleida (Segrià), Bunyola (Mallorca), Banyoles (Pla de l'Estany), Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), Matadepera (Vallès Occidental), Canet de Mar (Maresme), Gandia (Safor) i Berga (Berguedà). La Plataforma per la Llengua organitza la mostra en col·laboració amb l'Associació per la Defensa de l'Etiquetatge en Català.

Si voleu tenir més informació sobre l'exposició o saber què heu de fer per portar-la al vostre municipi, podeu consultar el nostre lloc web o escriure'ns a empreses@plataforma-llengua.org.