Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua participa en la jornada “Que el llegir no ens faci perdre l’escriure” a Girona

La Plataforma per la Llengua serà un dels ponents de la sessió informativa dirigida als professionals de micro, petites i mitjanes empreses del sector del disseny gràfic, la publicitat i la retolació, que té per objectiu informar de la situació legal del català en aquest sector i de les bones pràctiques empresarials.

L'etiquetatge, la retolació, la senyalística, la serigrafia, el disseny gràfic o la publicitat són sectors en què la llengua catalana ha de tenir una incidència clara els propers mesos, sobretot arran de l'aprovació del nou Codi de Consum. Quines són les obligacions de les empreses pel que fa a l'etiquetatge en català? Quines serien unes bones pràctiques lingüístiques en aquest sector empresarial? A aquestes preguntes hi donaran resposta les entitats Plataforma per la Llengua i Consum Català-Associació Catalana de Consumidors, tot i que durant la jornada també hi haurà espai per a altres temes d'interès per als professionals participants, com són les subvencions, la selecció de personal, la redacció, el multilingüisme o diversos casos pràctics amb exemples del carrer.

La jornada tindrà lloc el proper dimecres 25 de maig a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona (plaça de L'Hospital, 6) des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia. La jornada està organitzada per l'Ajuntament de Girona i compta amb el suport de la Diputació de Girona, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Plataforma per la Llengua i de Consum Català.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram