Notícies ← Altres notícies

Parades i ofrenes florals amb motiu de la Diada

La Plataforma per la Llengua participarà un any més en la Diada Nacional de Catalunya amb diversos estands de difusió de material i amb ofrenes florals arreu del territori. A Barcelona, l'organització realitzarà a partir de les 10.00 del matí la tradicional ofrena floral al monument de Rafael de Casanova. A més, tindrem parades de distribució de material a tocar de l'Arc de Triomf (matí i tarda), a la Ronda de Sant Pere, davant del monument de Rafael Casanova (matí), i al Fossar de les Moreres (matí), amb tots els nostres productes de marxandatge, adhesius i publicacions! Us hi esperem!

A Tarragona, la Plataforma per la Llengua Tarragonès muntarà, un any més, un estand a la Fira d'Entitats. Així, de 10 a 14 h, al costat de la Catedral -Plaça de les Cols, Carrer Merceria i Plaça del Fòrum- hi haurà presència de l'ONG per la llengua. Una cercavila, mostres de cultura popular, pilars, cant coral i actuacions musicals amaniran una jornada que serà finalitzada amb un dinar popular.

També la Plataforma per la Llengua Maresme realitzarà diverses activitats aquest cap de setmana amb motiu de la Diada: d'una banda, divendres vinent, dia 9 de setembre, a les 19.30 h a la Sala Noble del Centre Cultural Calisay, a Arenys de Mar, es realitzarà la presentació del llibre Com explicar aquest país als estrangers, de Matthew Tree. Dissabte dia 10, a partir de les 21.30 h a la plaça de l'Església d'Arenys, s'iniciarà el tradicional Correfoc per la llengua. Finalment, el mateix diumenge 11 de setembre, l'entitat participarà en les ofrenes florals de Canet de Mar (a les 10.00 h acte institucional al carrer Ample i a les 10:45 ofrena floral a la Plaça 11 de setembre) i Arenys (11.00 h davant del Xifré).

 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram