Notícies ← Altres notícies

Ofrenes florals i parades informatives arreu del territori ahir per la Diada!

La Plataforma per la Llengua va participar un any més en la Diada Nacional de Catalunya amb diversos estands informatius que van rebre la visita de centenars de persones i amb ofrenes florals arreu del territori. Gràcies a tots i totes els que vau venir a veure'ns per comprar els nostres productes de merxandatge o simplement per informar-vos de les nostres campanyes i accions!

A Barcelona, l'organització va realitzar cap a les 12.00 aproximadament la tradicional ofrena floral al monument de Rafael de Casanova. A més, vam tenir parades de distribució de material a tocar de l'Arc de Triomf, a la Ronda de Sant Pere, i al Fossar de les Moreres.

A Tarragona, la Plataforma per la Llengua ha estat present amb un estand a la Fira d'Entitats d'entitats que per segon any consecutiu s'organitza des de la Coordinadora 11 de setembre. Enguany, trenta-dues entitats de la ciutat s'han aplegat a la Part Alta per commemorar una Diada participativa i amb un fort caràcter reivindicatiu. Així, de 10 a 14 h, al costat de la Catedral -Plaça de les Cols, Carrer Merceria i Plaça del Fòrum- hi ha hagut presència de l'ONG per la llengua distribuïnt gran quantitat de material. Una cercavila, mostres de cultura popular, pilars castellers, sardanes, cant coral i actuacions musicals han amanit una jornada que serà finalitzada amb un dinar popular.

La Plataforma per la Llengua Maresme va realitzar diverses activitats amb motiu de la Diada: divendres 9 de setembre, va presentar el llibre Com explicar aquest país als estrangers, de Matthew Tree; dissabte dia 10 va participar en el Correfoc per la llengua; i finalment, el mateix diumenge 11, es van realitzar ofrenes florals als municipis de Canet de Mar i Arenys de Mar.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram