Notícies ← Altres notícies

Somescola.cat celebra dilluns vinent el Dia Europeu de les Llengües amb diverses activitats en defensa de la immersió lingüística i l’escola catalana

Després de l'èxit de les mobilitzacions del 12 de setembre, les accions de la coordinadora d'entitats Somescola.cat no s'aturen. Somescola.cat celebrarà dilluns dia 26 de setembre el Dia Europeu de les Llengües amb diverses activitats en defensa del model educatiu d'immersió lingüística, que recentment ha estat qüestionat per la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Les escoles del país triaran "La paraula en català que més estimo", mentre que al vespre tindrà lloc la taula rodona "Per un país de tots, l'escola en català".

Al vespre tindrà lloc la taula rodona "Per un país de tots, l'escola en català", que tindrà lloc a partir de les 19.00 h a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona. Hi participaran professionals i experts del món educatiu, com Joaquim Arenas, pedagog; Montserrat Cortés, professora de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona; Ignasi Vila, professor de la Universitat de Girona; i Montserrat Company, mestra.

Prèviament, al matí, diverses escoles participaran en l'activitat "La paraula en català que més estimo", una crida a alumnat, professorat i famílies per tal que triïn la seva paraula preferida en català a través d'un dibuix, un mural, una fotografia o un audiovisual. Les aportacions, que s'han de fer arribar a info@somescola.cat o a través de la pàgina de Facebook http://www.facebook.com/somescola, es penjaran al web de Somescola.cat per tal de mostrar el suport dels participants als 30 anys del model d'escola catalana.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram