Notícies ← Altres notícies

Les escoles del país trien avui les seves paraules preferides en català

Les accions de la coordinadora d'entitats Somescola.cat en defensa del model d'escola catalana continuen avui amb diversos actes. Durant tot el matí, i coincidint amb el Dia Europeu de les Llengües, les escoles del país participen en l'activitat "La paraula en català que més estimo". Al vespre, a partir de les 19.00 h, les accions es completaran amb la taula rodona "Per un país de tots, l'escola en català".

Les escoles del país han realitzat aquest matí diverses activitats a l'entorn de la llengua. Des de la coordinadora Somescola.cat es va fer la crida a les escoles, i cada centre ha participat en l'acció "La paraula en català que més estimo" amb diversos actes. Els alumnes dels centres han triat la seva paraula preferida en català, i cada escola ha posat en comú aquets treball d'una manera diferent. Totes les aportacions s'han de fer arribar a info@somescola.cat o a través de la pàgina de Facebook http://www.facebook.com/somescola i es penjaran al web de Somescola.cat per tal de mostrar el suport dels participants als 30 anys del model d'escola catalana.

Al vespre tindrà lloc la taula rodona "Per un país de tots, l'escola en català", que tindrà lloc a partir de les 19.00 h a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona. Hi participaran professionals i experts del món educatiu, com Joaquim Arenas, pedagog; Montserrat Cortés, professora de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona; Ignasi Vila, professor de la Universitat de Girona; i Montserrat Company, mestra.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram