Notícies ← Altres notícies

Participem en una jornada de Consum Català per debatre sobre els drets lingüístics dels consumidors

L'entitat Consum Català-Associació Catalana de Consumidors organitza demà la segona Jornada de Consum i Llengua, un seminari anual que posa en comú professionals de tot el territori català amb l'objectiu de debatre qüestions referents a les relacions de consum i als drets dels consumidors. La Plataforma per la Llengua hi participa amb una xerrada i amb l'exposició "La llengua en l'etiquetatge de les grans marques", i us en recomana l'assistència.

La segona edició d'aquesta activitat gira al voltant dels drets lingüístics dels consumidors i consumidores a Catalunya, i aplega responsables d'administracions i també empresaris. La jornada, que compta amb el suport de l'Agència Catalana del Consum i de la Direcció General de Política Lingüística, es repeteix després de l'èxit assolit en l'edició del 2010, que va tractar la responsabilitat social de l'empresa i el Codi del consum, recentment aprovat.

Enguany, la conferència principal, que tindrà lloc després de la inauguració, a càrrec d'Alfons Conesa, director de l'Agència Catalana del Consum, la farà l'administrador gerent de l'empresa La Selva, Xavier Albertí. La seva xerrada portarà per títol "Tenim el català al cistell? Inèrcia empresarial i nova llei del consum".

Al llarg del matí també tindran lloc altres ponències a l'entorn del Codi de consum i l'etiquetatge. Durant la jornada, Consum Català també exposarà diversos exemples de queixes lingüístiques rebudes al llarg del darrer any per aquesta entitat i per la Plataforma per la Llengua. La clausura de la jornada la farà Yvonne Griley, Directora General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

La jornada és gratuïta i oberta al públic, prèvia inscripció al correu electrònic comunicacio@consumcatala.cat. Podeu descarregar-vos el programa complet en aquest enllaç.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram