Notícies ← Altres notícies

Prop d'un miler de joves han participat en la tercera edició del Dia de la Diversitat

El Dia de la Diversitat és un esdeveniment que té per objectius fomentar, sensibilitzar i educar en els drets humans, adreçat a joves estudiants entre 12 i 18 anys i que s'ha celebrat avui a l'Espai Jove la Fontana de Barcelona.

Els participants han pogut gaudir de jocs, dinàmiques, tallers i diferents propostes d'activitats que donaven a conèixer aquests drets i s'han posat a l'abast dels participants les entitats de referència que hi estem treballant dia a dia.

És un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Dona i Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona i l'Agència Europea de Drets Fonamentals, en col·laboració amb l'Institut Municipal d'Educació i entitats de la ciutat, amb intenció d'oferir un espai que fomenti la interacció i el respecte mutu entre els i les joves: diversos, diferents i totes i tots iguals en drets.

Des de la Plataforma per la Llengua hem realitzat 2 activitats i 1 taller on han participat prop d'un miler de joves de diferents escoles i instituts de la ciutat. Els joves han realitzat un taller d'elaboració de xapes, el taller del passaport de les llengües (en búlgar, xinès, urdú i àrab)  i una activitat de llarga durada on s'han pogut veure els gags més divertits de la nostra llengua.  Entre els joves participants també s'ha fet un sorteig de material de marxandatge de l'entitat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram