Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua rebutja l’actitud de Carrefour d’eliminar el valencià en la retolació dels caixers de pagament automàtic

La direcció de l'empresa francesa d'alimentació Carrefour ha decidit eliminar l'opció del valencià de la retolació i dels caixers de pagament automàtic dels seus establiments del País Valencià. Aquest fet, del qual se n'han fet ressò els mitjans aquesta setmana, s'ha donat com a conseqüència de les pressions exercides per una campanya encetada des de diversos portals d'Internet. La Plataforma per la Llengua vol manifestar el seu complet rebuig a l'actitud mostrada per l'empresa Carrefour.

La Plataforma per la Llengua ha constatat com altres grups comercials, com per exemple Mercadona i Consum, augmenten l'ús i presència del valencià. L'actitud mostrada per Carrefour explicita una actitud que no es correspon amb la d'una empresa que vol actuar d'una manera ètica i responsable.

Per tot això, la Plataforma per la Llengua demana al grup Carrefour que rectifique amb la seua actitud i així avance amb una actitud positiva, moderna i oberta.

Per fer saber a l'empresa l'oposició a aquesta mesura podeu enviar les vostres queixes a la següent adreça: cuentaseloacarrefour@carrefour.com.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin