Notícies ← Altres notícies

Apropem les xarxes socials a les entitats de nouvinguts

Realitzem un curs adreçat a les entitats de persones nouvingudes sobre xarxes socials impartit per la Fundació Pere Tarrés i amb la col·laboració de l'Obra Social Fundació "la Caixa".   

En l'era digital en la qual ens trobem, les xarxes socials, l'internet 2.0 han esdevingut fonamental per les entitats. Les xarxes socials han transcendit des del seu ús inicial com a eina de comunicació personal, fins a convertir-se en un fenomen global, transformant-les en un important canal de comunicació que s'ha incorporat amb força al món de les associacions.

Per això des de la Plataforma per la Llengua dins del projecte Interculturalitat i cohesió social volem acompanyar lingüísticament les entitats en aquest procés i apropar continguts digitals per donar eines perquè puguin entrar a l'esfera 2.0.

Ara ja ho tenim una mica més clar! Això és el que ens deien les entitats després del taller pràctic sobre xarxes socials que hem realitzat aquest mateix matí. Hem posat en pràctica sobretot el twitter. Com pot ajudar a difondre les activitats i projectes d'una entitat i com podem relacionar-nos amb altres agents socials.

Hem apropat les cites, piulades, etiquetes, hashtags a entitats que encara no n'havien sentit a parlar mai o d'altres que tot just comencen a entrar a l'esfera 2.0.

Si en vols saber més segueix-nos a @llenguacat

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram