Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua impulsa la creació del nou web de l'associació Almohajiren Almagareba de Salt

La Plataforma per la Llengua segueix amb la implantació del projecte "Inclusió social i noves tecnologies", una iniciativa que permet a les entitats de nouvinguts amb qui col·labora impulsar les seves pàgines web en català. En aquesta ocasió, la Plataforma per la Llengua presenta el nou web (en versió bilingüe catalana i àrab) de l'associació Almohajiren Almagareba de Salt: www.almohajir.cat

El nou portal té com a objectiu facilitar el procés d'inclusió de les persones immigrades a la societat catalana, mitjançant l'adopció del català i la producció de continguts digitals en llengua catalana.

L'associació Almohajiren Almagareba és una entitat d'origen marroquí que ha esdevingut  un pont d'integració obert a tota la població de les comarques gironines. L'associació va néixer l'11 de maig de 2009 a Salt i ha aconseguit en molt poc temps un paper rellevant amb projectes que afavoreixen la interculturalitat i la cohesió social.

A data d'avui, en el marc del projecte "Inclusió social i noves tecnologies", s'han creat sis webs d'entitats de persones immigrades que col·laboren amb la Plataforma per la Llengua i se n'ha fet la traducció d'una setena.

Podeu visitar el nou web de l'associació Almohajiren Almagareba a: www.almohajir.cat

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Direcció General d'Immigració de la Generalitat de Catalunya i l'Obra Social "la Caixa.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram