Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua i la Fundació Vincle presenten a Girona un manual per a les bones pràctiques lingüístiques a l’empresa

La guia A l'empresa, en català és una eina de suport per a les empreses que vulguin introduir el català en els seus criteris bàsics d'actuació. La presentació té l'objectiu també de refermar el compromís del món de l'empresa amb el català i, per això, aplegarà institucions empresarials i també representants del món empresarial gironí.

La Plataforma per la Llengua i la Fundació Vincle presenten dijous vinent, dia 31 de gener, a la Cambra de Comerç de Girona, a partir de les 19.00 h, el llibret A l'empresa, en català, editat per les dues entitats i que pretén ser un manual per a les bones pràctiques lingüístiques en el món de l'empresa. L'acte està organitzat per la Plataforma per la Llengua i la Fundació Vincle, conjuntament amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Cambra de Comerç de Girona i el Consorci per la Normalització Lingüística.

Més enllà de la presentació de la guia, la jornada té l'objectiu de refermar la voluntat del món de l'empresa amb el català. Per això, la presentació comptarà amb les intervencions de representants de les institucions i entitats organitzadores, i també amb una taula rodona amb representants del món empresarial, que explicaran experiències de bones pràctiques lingüístiques en les seves respectives empreses. Aquesta taula comptarà amb la presència de representants empresarials de les terres gironines del nivell de Joan Roca (Celler de Can Roca), Maria Trias (Galetes Trias), Joan Ribas (GNA Serveis Telemàtics) i Ingrid Rahola (Llagurt).

Durant l'acte, també es presentarà el manual de bones pràctiques A l'empresa, en català, una eina d'actuació per a totes aquelles empreses que vulguin introduir el català en els criteris bàsics d'actuació o completar un pla d'actuació pel que fa l'ús de la llengua catalana en relació amb el consumidor i amb el funcionament intern de l'empresa. La guia es pot trobar a: www.plataforma-llengua.cat/estudis/interior/94.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram