Notícies ← Altres notícies

Plataforma per la Llengua presenta a Sabadell el llibre ‘El judici del Falcó’ de Jordi Piqué

El passat dilluns 8 d'abril, la Plataforma per la Llengua Vallès Occidental va celebrar la presentació del llibre El judici del falcó de Jordi Piqué. La presentació s'emmarca en la celebració dels actes del 15è aniversari de la territorial.

Jordi Piqué narra, en la seva primera novel·la, una història trepidant, incansable, on els protagonistes recreen un judici fictici a Catalunya, en el qual afloren les tensions més extremes i els capítols més inversemblants de la història d'aquesta terra.

El judici del falcó és una història d'amor que entrelliga les aventures pròpies del món de la parella amb la passió per un país. Un sentiment que, tot sovint, s'ha vist amenaçat per tota mena de dirigents irresponsables, polítics forassenyats i periodistes sense escrúpols que, embolcallats amb la bandera espanyola, han estat escampant un missatge ple de rancúnia i intolerància vers els catalans, la seva llengua i la seva cultura.

L'any 1998 es va presentar públicament l'ALC-PPL Vallès Occidental de Sabadell i des d'aquell any ha col·laborat en diverses campanyes com la de defensar les seleccions esportives catalanes i el cinema en català. També ha organitzat presentacions de llibres i conferències i ha vetllat perquè el català sigui la primera llengua a les institucions i mitjans de Sabadell. A dia d'avui, la Plataforma per la Llengua Vallès Occidental aplega més de 500 socis i voluntaris.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram