Notícies ← Altres notícies

Els socis i sòcies de la Plataforma per la Llengua podran veure gratuïtament la pel·lícula “Sèrie B” avui i demà

La productora de la pel·lícula "Sèrie B", en cartellera avui i demà, ofereix als socis i sòcies de la Plataforma per la Llengua una nova promoció exclusiva. La productora ofereix a tots els socis i sòcies de l'entitat l'entrada gratuïta a qualsevol de les sessions d'aquesta pel·lícula als Cinemes Alexandra de Barcelona (Rambla de Catalunya 90). L'oferta durarà mentre la pel·lícula estigui en cartellera (per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la productora Olwyn Films al 609619449 o per correu electrònic a sreina@olwynfilms.com).

El passi és gratuït i exclusiu pels socis de la Plataforma per la Llengua, més un/a acompanyant. De cara a beneficiar-vos d'aquesta oferta, simplement haureu de presentar a la guixeta el carnet de soci de la Plataforma per la Llengua (en els casos de nous socis que encara no l'heu rebut, només cal que digueu el vostre nom a la guixeta). Us hi esperem!

La pel·lícula és recomanada per a majors de 18 anys i explica la història d'un actor retirat que ha passat part de la seva vida a Hollywood, interpretant pel·lícules de sèrie B. Ara, el seu hobbie és la caça. Un dia, dispara sense voler a unes noies, ferint-ne a una. En Willie insisteix a portar-la a la seva mansió per curar-la, però un cop a la casa, les noies resulten ser l'esquer d'un grup de lladres que es dediquen a robar mansions. Les noies i el seu protector colpegen i emmordassen el vell actor. Les coses es torcen per al vell... O qui sap, potser per a ells...

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin