Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua és una de les entitats convocants del Concert per la Llibertat del pròxim 29 de juny al Camp Nou

La Plataforma per la Llengua és una de les entitats col·laboradores del concert que se celebrarà el proper dissabte 29 de juny a partir de les 20.00 h amb el títol de "Concert per la Llibertat. 2014: Fem-ho possible". Hi participaran una seixantena d'artistes catalans i internacionals. Entre la llarga llista d'artistes que sortiran a actuar el 29 de juny, cal destacar el retorn de Lluís Llach als escenaris.Més informació a: www.concertperlallibertat.cat.

La llista d'actuacions complerta és la següent: Alessio Lega, Andreu Rifé, Amadeu Casas, Beth, Bikimel, Carl Carlton, Carles Santos, Castellers de Vilafranca, Cesk Freixas, Companyia Elèctrica Dharma, Cobla de Cambra de Catalunya, Cris Juanico, David Alegret, Dyango, Fermín Muguruza, Ferran Piqué (Els Amics de les Arts), Franca Masu, Gerard Quintana, Gorka Knörr, Gossos, Grup de Folk, Ivette Nadal, Joan Amèric, Joan Dausà, Joan Isaac, Joan Pau Cumellas, Joana Serrat, Jofre Bardagí, Jordi Batiste, Lídia Pujol, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Mayte Martín, Mercedes Peón, Miquel Gil, Mouss & Hakim , Nena Venetsanou, Orfeó Català, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Paco Ibáñez, Pascal Comelade, Pastora, Pau Alabajos, Pedro Guerra, Pep Sala, Pere Jou (Quart Primera), Peret, Projecte Mut, Quico Pi de la Serra, Sabor de Gràcia, Sopa de Cabra, Titot i David Rosell (Brams), Xarim Aresté (Very Pomelo), Yacine Belahcene, Yannis Papaiannou.

El 'Concert per la Llibertat. 2014: fem-ho possible" serà un espectacle inèdit que farà un recorregut per diverses cançons que formen part de l'imaginari col·lectiu del país i d'arreu del món que han servit per reclamar la llibertat de les persones i dels pobles. Entre aquestes cançons n'hi haurà algunes de les més emblemàtiques de Lluís Llach, interpretades pel propi autor i per artistes de diversos països i diverses generacions. La direcció artística i escenogràfica del "Concert per la Llibertat. 2014: Fem-ho possible" és a càrrec de Lluís Danés i Gerard Quintana. La direcció musical anirà a càrrec de Carles Cases, Dani Espasa, i Xavi Lloses.

 

Les entrades, que es es posaran a la venda a partir de 12 euros, amb diversos preus segons la ubicació de les localitats en el Camp Nou, es podran comprar a partir del migdia del 3 de juny a través del web www.concertperlallibertat.cat i dels canals TresC, Telentrada i Atrápa.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram