Notícies ← Altres notícies

Parades informatives arreu del territori i actes a Arenys de Mar i Andorra la Vella per la Diada

La Plataforma per la Llengua organitzarà diversos actes arreu del territori amb motiu de l'11 de setembre i muntarà parades informatives per donar-se a conèixer i per distribuir material relacionat amb l'organització i amb la seva activitat.

 

D'una banda, el dia 11 la Plataforma per la Llengua distribuirà arreu del territori diverses parades informatives per donar-se a conèixer i per distribuir material relacionat amb l'organització i amb la seva activitat.

Com cada any, a Barcelona es muntaran tres parades en diferents punts de la ciutat, que estaran obertes a partir de les 10.00 del matí: al passeig Lluïs Companys, al Fossar de les Moreres i al monument de Rafel de Casanova.

A Sabadell, la Plataforma per la Llengua Vallès també muntarà, amb motiu de la Diada, un estand informatiu en el qual es distribuirà tot tipus de material, i a Blanes, la Plataforma per la Llengua Maresme partiparà amb una altra paradeta a la fira d'entitats per l'Autodeterminació de la localitat el dia 9 de setembre.

D'altra banda, i també amb motiu de la celebració de la Diada, la Plataforma per la Llengua Pirineus realitzarà una xerrada el pròxim dia 17 de setembre al Parc Central d'Andorra la Vella sobre l'activisme lingüístic modern. Serà en el marc del Correllengua 2006, on la Plataforma Pirineus també muntarà una paradeta a la fira d'entitats que tindrà lloc en el mateix espai.

Finalment, el 16 de setembre és celebrarà la Diada de Catalunya a Arenys de Mar, on la Plataforma per la Llengua Maresme organitzarà una Rua per la Llengua que començarà a les 8 del vespre des del Calisay. A més, la Plataforma per la Llengua també participarà activament en la Mostra d'Entitats dels Països Catalans , que es celebrarà al passeig Lluís Companys, i forma part de la Comissió 11 de setembre, que organitza la Festa de la Llibertat, en la qual participen grups musicals com Kumbes del Mambo, Mouss & Hakim, Obrint Pas o Macedònia.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram