Notícies ← Altres notícies

La plaça de Sant Agustí s'omple amb l'acte 'En català, trenquem murs i obrim fronteres'

La plaça de Sant Agustí de Barcelona es va omplir la tarda i la nit del passat 24 de setembre amb l'acte 'En català, trenquem murs i obrim fronteres'. Nombroses persones van assistir als diferents actes convocats per la Plataforma per la Llengua i una quinzena d'entitats més van organitzar en el marc de la festa major de Barcelona, la Mercè.

El cantautor Quico Pi de la Serra, que va actuar juntament amb Munir Hossn ja a la matinada, va ser una de les principals atraccions, però també van ser molt seguides altres actuacions, com la batucada de Brincadeira, que va tancar els actes.

L'acte tenia com a objectiu principal promoure el català com a eina d'integració, com a llengua comuna i punt de trobada. Els actes, que van començar les 16.00 de la tarda i van durar fins a la mitjanit, també van incloure xerrades i taules rodones sobre l'acollida lingüística, una mostra d'entitats i la presentació oficial de la Federació de Col·lectius d'Immigrants de Catalunya, a més de l'actuació d'una coral infantil, l'espectacle Acuarela Boliviana o de concerts de música paquistanesa i amaziga.

L'acte és la segona part d'una activitat que es va celebrar el passat dia de Sant Jordi a la plaça Catalunya de Barcelona i que va reunir centenars de persones. A més de la Plataforma per la Llengua, les activitats van ser coorganitzades per les següents entitats: Itran (Associació d'Amics del Poble Marroquí), Associació Catalana de Residents Senegalesos, Associació de Treballadors i Immigrants Marroquins de Catalunya, Brincadeira, Casal Argentí de Barcelona, Centre Cultural Camí de la Pau, Centro Boliviano Catalán, Cornellà sense fronteres-Membre de Agraw Amazic N Katalunya, El Mirador dels Immigrants, Els Altres Andalusos, Espazo Galego dos Països Catalans, FASAMCAT (Federación de Asociaciones Americanas en Catalunya, Tamettut (Associació de Dones Amazigues) i Kavocheva (Associació Cultural Marfilenya).

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram