Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua col·labora en la panera solidària amb els docents en lluita de les Illes Balears impulsada per Som Països Catalans

L'entitat ha aportat un lot de marxandatge a la panera solidària amb els docents en vaga indefinida contra el Decret de Tractament Integrat de Llengües aprovat pel govern del Partit Popular encapçalat per José Ramón Bauzà i que acaba amb 30 anys d'immersió lingüística a les Illes Balears.

La Panera Solidària ha estat impulsada per Som Països Catalans i inclou aportacions de multitud d'entitats i personalitats dels diferents territoris de parla catalana, entre els quals es troben l'Obra Cultural Balear, CIEMEN, Productes de la Terra, Llibreria catalana de Perpinyà o l'actor Toni Albà i els músics Xavi Sarrià (Obrint Pas), Pau Alabajos o Cesk Freixas.

El sorteig de la Panera Solidària amb els docents en lluita es realitzarà el dia 31 d'octubre a Palma. Tots els diners recollits en el sorteig seran destinats a donar suport al mestres en vaga per una educació pública, de qualitat i en català. Podeu consultar els punts de venda de les butlletes solidàries en el següent enllaç: http://sompaisoscatalans.cat/index.php/sorteig/

Des de la Plataforma per la Llengua volem expressar tot el suport i solidaritat amb els docents en vaga i animar a tots els ciutadans a col·laborar en la caixa de resistència, per a les despeses legals i de defensa jurídica i per a ajudes econòmiques a vaguistes que ho puguin necessitar (número de compte 2056-0009-74-4102003418, Caixa Colonya (a nom de l'Obra Cultural Balear). Així mateix, exigim al govern balear la immediata derogació del TIL, que té com a principal objectiu marginar l'ús del català a les aules.

 

 

 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram