Notícies ← Altres notícies

L'exposició sobre l'etiquetatge en les grans marques arriba a Santa Eulàlia de Ronçana

L'exposició itinerant 'La llengua en l'etiquetatge de les grans marques', que promou la Plataforma per la Llengua amb el suport de l'Associació en Defensa de l'Etiquetatge en Català (ADEC) i organitzada en aquesta ocasió pel Col·lectiu Olla a Pressió, s'exposarà des d'avui i fins el pròxim 29 d'octubre a la localitat de Santa Eulàlia de Ronçana. La mostra es podrà visitar al Centre Cívic i Cultural 'La Fàbrica' d'aquesta localitat.

 

La mostra arriba a Santa Eulàlia de Ronçana després d'haver estat diversos dies exposada a Sallent. L'exposició ha passat per més d'una trentena d'emplaçaments diferents dels Països Catalans. Mostra un recull d'etiquetes de productes de gran consum editades en diferents llengües d'estats plurilingües o bé amb un nombre de parlants igual o inferior al català.

L'objectiu és mostrar quin ús fan d'aquestes llengües algunes multinacionals en l'etiquetatge dels seus productes comercials, i quina és la situació comparativa del valencià respecte aquests mateixos productes en tot el territori on es parla aquesta llengua.

'La Llengua en l'etiquetatge de les grans marques' es va inaugurar el 19 de maig de 2004 al Centre Comercial El Triangle de Barcelona (Plaça Catalunya) i ha passat per diversos indrets de les terres de parla catalana: al Principat, en els Lluïsos de Gràcia (Barcelonès), la Universitat Catalana d'Estiu a Prada (Conflent), Vilanova i la Geltrú (Garraf), Lleida (Segrià), Banyoles (Pla de l'Estany), Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), Matadepera (Vallès Occidental), Canet de Mar (Maresme), Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), Berga (Berguedà), Sabadell (Vallès Occidental), Manresa (Bages), Montcada i Reixac (Vallès Occidental), Arenys de Mar i durant les festes majors de Gràcia, Mataró (Maresme), La Seu d'Urgell (Alt Urgell), Badalona (Barcelonès), Cerdanyola (Vallès Occidental), Reus (Baix Camp) o Castellbisbal (Vallès Occidental); al País Valencià, a Llíria (Camp de Túria), Vila-real (Plana Baixa), València (L'Horta), Gandia (Safor) i Sueca; també en diversos municipis mallorquins com són Bunyola, Pollença, Petra, Porreres, Sineu i Calvià; i per últim d'Andorra, a Andorra la Vella.

Si voleu tenir més informació sobre la mostra, podeu consultar el lloc web de l'exposició.

Per més informació o per portar l'exposició al vostre municipi, podeu escriure un correu electrònic a empreses@plataforma-llengua.cat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram