Notícies ← Altres notícies

Promoció especial per socis per anar a veure a Amadeu Casas en concert

Aquest dissabte 9 de novembre Amadeu Casas presentarà el seu disc Lo Gaiter de la Muga al Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T) de Barcelona. Plataforma per la Llengua ofereix una promoció de descompte en l'entrada per a socis i sòcies de l'entitat. Si ets un dels 30 primers socis en sol·licitar les entrades a través del correu promocions@plataforma-llengua.cat podràs assistir al concert per només 6 euros. Afanya't-hi!

Si ets soci de la Plataforma per la Llengua podràs assistir a la presentació del disc Lo Gaiter de la Muga d'Amadeu Casas per només 6 euros. Només has d'enviar un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat indicant el nombre d'entrades que necessites i el teu nom i cognoms.  

El guitarrista i compositor Amadeu Casas, presentarà el seu nou projecte el proper dissabte 9 de novembre al C.A.T. Un treball basat íntegrament en la poesia de l'empordanès Carles Fages de Climent. Quan va aprofundir en l'estudi de l'obra de Carles Fages de Climent, Amadeu Casas es va sorprendre que mentre que a l'Empordà el poeta és prou conegut i sovint proper, com ha pogut comprovar personalment, a la resta de Catalunya el seu coneixement està pràcticament reservat als erudits i estudiosos. En llegir els seus poemes va considerar que musicar-los seria un acte d'agraïment cap al poeta i, des de la seva modesta aportació, amb aquest nou projecte, potser podria donar-li una certa difusió a Catalunya i fora.Per dur a terme el projecte, Casas ha comptat amb els seus col·laboradors habituals, Toni Pagès i Matías Míguez, així com amb el poeta Enric Casasses, devot admirador d'en Fages, en Quico Pi de la Serra, Elena Gadel, Pep Pascual, Pol Farell i Pascal Comelade. Les il·lustracions i disseny del CD són obra d'en Berto Martínez, un dels millors il·lustradors actuals a casa nostra.

En aquesta ocasió, tot el benefici de la venta del disc anirà destinat al Casal dels Infants que ens acompanyaran el dia del concert.

Formació
AMADEU CASAS guitarres i veu
MATIAS MIGUEZ baix
RAUL DEL MORAL guitarres
SALVADOR TOSCANO bateria
TXELL SUST veus

Col·laboracions
QUICO PI DE LA SERRA veu
PASCAL COMELADE piano
POL FARELL violoncel
PEP PASCUAL clarinet
ENRIC CASASSES recitats

Per a més informació podeu entrar a la web del Centre Artesà Tradicionàrius.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram