Notícies ← Altres notícies

Ja podeu veure l'espot d'enguany de la Festa pel joc i el lleure en català

La Plataforma per la Llengua celebrarà aquest proper dissabte 30 de novembre la desena edició de la Festa pel joc i el lleure en català. Podeu visualitzar l'espot de la festa en aquest enllaç. Fins i tot les joguines no s'ho voldran perdre!

El dissabte 30 de novembre, a partir de les 10 del matí, la Plataforma per la Llengua estarà a l'Arc de Triomf de Barcelona per celebrar amb tots vosaltres la desena edició de la Festa pel joc i el lleure en català. Avui us presentem l'espot oficial de l'esdeveniment!

A la Festa pel joc i el lleure en català hi trobareu una fira de botigues i entitats que promouen el català en els jocs i joguines per als més petits de la casa. A més a més, fins les 15 hores, tenim tota una programació d'activitats i tallers amb els quals gaudireu d'un matí fabulós amb la vostra família. Comptarem amb la presència de patges reals perquè els nens i nenes ja puguin fer arribar la seva carta als Reis d'Orient. Podeu descarregar-vos la carta per als Reis Mags d'Orient aquí. 

Amb aquesta festa, la Plataforma per la Llengua vol convidar tota la població (sobretot els pares i mares i els Reis d'Orient) a tenir en compte la llengua a l'hora de comprar els regals per als més petits; conscienciar els botiguers de joguines que demanin als proveïdors més jocs i joguines en català i que les col·loquin de forma visible als aparadors; i promocionar i donar a conèixer l'oferta existent de joguines que hi ha en català, que és del voltant del 6%.

Veniu a la desena edició de la Fetsa pel joc i el lleure en català, ni les joguines s'ho voldran perdre! 

La Festa del joc i el lleure és possible gràcies a la col·laboració de: Supermercats Bonpreu-Esclat, Pans and Company, Sorli Discau, Moritz, Ferrocarrils de la Generalitat, Transports Metropolitans de Barcelona, Abacus, Racó Català, Vilaweb, Cavall Fort, catalunya ràdio, Club Súper3, El Punt Avui, Directe!cat, Consorci per a la Normalització Lingüística, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona. Podeu consultar la llista sencera de col·laboradors aquí.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin