Notícies ← Altres notícies

La 'Festa means party' omple la plaça Cívica de la Universitat Autònoma

La 'Festa means party' 2006, la campanya que organitza la Plataforma per la Llengua juntament amb les universitats catalanes per tal d'acollir els estudiants d'intercanvi que venen a casa nostra, va omplir la plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona el passat 19 d'octubre. Les diferents actuacions musicals i folklòriques van atreure nombrosos estudiants d'intercanvi i també de catalans, i tots plegats van participar activament en la festa.

Durant tot el dia i fins ben entrada la nit van tenir lloc a la Universitat Autònoma diverses activitats, com l'obra de teatre 'My Barcelona' o nombroses actuacions musicals d'estils molt diversos. Hi van actuar els grups Àtic, Xixarel·los, Rosa Luxemburg, Revolta 21 i Deskarats. A banda, va haver-hi actuacions de castells, amb Arreplegats i Ganàpies, i un espectacle de folklore dels Països Catalans, que va incloure actuacions de bastoners i sardanes.

La festa va ser l'acte central i el punt de partida d'una setmana cultural que va tenir lloc entre els dies 23 i 27 d'octubre. Clica aquí per més informació sobre les visites i sobre la campanya 'Festa means party'.

Per quart any consecutiu, la Plataforma per la Llengua ha organitzat conjuntament amb la pràctica totalitat de les universitats catalanes aquesta festa d'acollida que té l'objectiu que els estudiants d'altres països que estudien a les nostres universitats coneguin la realitat social, cultural i lingüística del país que els acollirà durant uns mesos, donant-los l'oportunitat de començar a conèixer la cultura catalana, tot oferint-los informació útil per integrar-se a la nostra societat. Alhora, també es vol reclamar a les institucions i a la societat catalana en general més implicació en l'acollida dels nouvinguts.

La campanya la coorganitzen la Plataforma per la Llengua, el Barcelona Centre Universitari i les universitats següents: Universitat Autònoma de Barcelona, que enguany acull la festa, Universitat de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Ramon Llull, Universitat de Vic, Universitat de Girona i Universitat de Lleida.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram