Notícies ← Altres notícies

Aquest Sant Jordi, regala el llibre dels 20 anys de la Plataforma per la Llengua!

Enguany, es celebren els 20 anys de la Plataforma per la Llengua. En el marc dels actes de celebració de les dues dècades de l'entitat, l'ONG del català ha publicat el llibre "Plataforma per la Llengua. 20 anys defensant el català", escrit per Francesc Marco, membre de l'executiva de l'entitat. El llibre ens explica l'evolució històrica de l'organització, la modernització del discurs del catalanisme i els resultats assolits en àmbits diversos per la Plataforma per la Llengua.Aquest Sant Jordi, regala Plataforma per la Llengua!

La Plataforma per la Llengua fa vint anys. Dues dècades d'accions a favor del català que ara són més d'actualitat que mai, amb els atacs a la immersió lingüística a Catalunya, amb el tancament de TV3 al País Valencià, amb les samarretes verdes a les Illes Balears i amb el LAPAO a la Franja de Ponent.

L'historiador i membre de l'executiva de la Plataforma per la Llengua, Francesc Marco Palau, ens explica en àmbits diversos per la Plataforma per la Llengua. Així, en aquesta obra publicada per editorial Base, l'autor exposa l'evolució de l'activisme per la llengua catalana des de la Crida a la Solidaritat fins ara mateix, a les portes del referèndum per la independència.

El volum, que compta amb salutació del president de l'ONG del català, Òscar Escuder, i pròleg del filòleg Jordi Manent, repassa també el paper de les institucions catalanes, dels partits polítics i de la societat civil en fer del català la llengua comuna i de cohesió social.

Carme Forcadell detalla a la presentació del llibre que "necessitem la Plataforma, perquè ens recorda els nostres deures com a ciutadans i com a catalans, perquè és la nostra consciència lingüística".

El llibre, que té un cost de 15€ per al públic general i de 12€ per a socis i sòcies de l'entitat, el podreu trobar a nombroses llibreries o ens el podeu sol·licitar directament a l'entitat a través del correu electrònic info@plataforma-llengua.cat o trucant al 93 321 18 03

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram