Notícies ← Altres notícies

El 14 de juny participa a la cercavila per l'escola en català que organitza Somescola.cat

Somescola.cat, coordinadora d'entitats per l'escola en català de la qual en forma part la Plataforma per la Llengua, edita nou material de la cercavila (una samarreta, un adhesiu, un joc i unes instruccions per fer un capgròs).

La mobilització de Somescola.cat del 14 de juny serà una marea verda per l'escola catalana. La coordinadora ha posat a la venda un paquet de marxandatge que inclou una samarreta verda, un adhesiu, un joc de Màrius Serra sobre l'escola catalana i unes instruccions per fer un capgròs. Amb el lema "Per un país de tots, decidim escola catalana", la marxa recorrerà el centre de Barcelona el 14 de juny a les sis de la tarda.

El paquet es podrà adquirir per 10 euros durant la diada de Sant Jordi en diferents parades de les 38 entitats de la coordinadora cívica i educativa per l'escola catalana. Després del 23 d'abril, aquests lots també es podran adquirir en diversos punts de distribució i a través de la botiga virtual de Somescola.cat. Els ingressos obtinguts amb la venda d'aquest material serviran per finançar les activitats de la coordinadora.

D'altra banda, Somescola.cat també ha presentat l'espot de la cercavila festiva i reivindicativa. El vídeo el protagonitzen infants que fan un capgròs, convidant a tots els participants a fer-se el seu capgròs i estrenar-lo durant la cercavila, per fer una gran concentració de capgrossos per l'escola catalana el 14 de juny.

La mobilització vol defensar l'escola catalana i del dret a decidir el propi model educatiu. S'hi podrà assistir tant de forma individual com amb comparses organitzades (escoles, entitats, esplais i agrupaments, colles de cultura popular, bandes de música, grups d'amics...), que prèviament es podran inscriure a través del web. 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram