Notícies ← Altres notícies

Més de 8.000 persones ja han participat a l'enquesta sobre l'oficialitat del català a Europa

Dimecres passat, la Plataforma per la Llengua va engegar una nova campanya, amb l'objectiu de fer pressió als diferents partits que es presenten a les eleccions europees, sobre l'oficialitat del català a la UE.En menys d'una setmana ja hi han participat més de 6.000 persones! I tu, encara no has votat? Entra a estimoelcatalà.cat i comparteix l'enquesta a les xarxes socials amb el hashtag #catalàoficial! 

El català és l'única llengua europea amb tants milions de parlants que no ha estat reconeguda com a llengua oficial de la UE. Aquesta manca d'oficialitat limita la promoció i normalització de la nostra llengua en molts àmbits, tant internacionals com nacionals. És per aquest motiu que des de la Plataforma per la Llengua iniciem aquesta campanya, per pressionar als diferents partits polítics catalans a actuar a favor de la nostra llengua en el marc europeu per millorar la situació del català. Volem mostrar quina és l'opinió de la ciutadania davant la no oficialitat del català a la UE i que els partits polítics catalans actuïn amb conseqüència. Ens hi ajudes?

Per participar-hi només has d'entrar al web estimoelcatala.cat  i contestar a la pregunta: Vols que el català sigui oficial a Europa? El resultat el publicarem un cop celebrats els comicis i el farem arribar als caps de llista dels diferents partits que hagin obtingut representació. Pots participar-hi fins el proper dia 24 de maig.

Com més persones hi participin, més significació tindrà la resposta! Fes difusió de l'enquesta a través de les xarxes socials amb el hashtag #catalàoficial i anima a tots els teus familiars, amics i coneguts a participar-hi. 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram