Notícies ← Altres notícies

Teresa Casals, Josep Maria Àlvarez i Josep Maria Espinàs també criden a mobilitzar-se el 14 de juny amb Somescola.cat per l’escola catalana

La representant de la Plataformorma per la Llengua a Somescola.cat, Teresa Casals, us convida juntament amb el secretari d'UGT Josep Maria Àlvarez, els escriptors Josep Maria Espinàs i Gemma Pasqual i dues estudiants mallorquines a donar suport a la marxa verda, que amb el lema "Per un país de tots, decidim escola catalana" recorrerà el centre de Barcelona a les sis de la tarda. Mira el vídeo aquí.

L'espot se suma a dos vídeos previs; un primer protagonitzat per la presidenta d'Òmnium Muriel Casals, l'actor Igor Szpakowski, l'alpinista Araceli Segarra, el músic Ramon Gener i l'escriptor Vicenç Pagès; i un un segon amb l'actriu Sílvia Bel, l'escriptor Jaume Cabré, la presentadora Txe Arana, el secretari general de CCOO Joan Carles Gallego i la cantant Núria Feliu. Somescola.cat continua publicant vídeos que reflecteixen el suport social en la defensa del model vigent d'escola catalana i del dret a decidir el propi model educatiu. La coordinadora ha editat un nou cartell amb el lema "Decidim escola catalana, de qualitat i per a tothom". Com mostra l'espot de la cercavila, la mobilització del 14 de juny serà festiva i reivindicativa.

D'altra banda, les 42 entitats de la coordinadora cívica i educativa continuen venent el lot de la mobilització, els ingressos del qual serviran per a finançar les activitats de la coordinadora. El lot es pot adquirir a través de la botiga virtual de Somescola.cat i en altres punts de distribució. Els centres escolars, les AMPA i les colles i grups de cultura popular tenen descompte en el lot de la mobilització del 14 de juny.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram