Notícies ← Altres notícies

L'obra de teatre

L'obra de teatre "Èric i l'Exèrcit del Fènix", que narra els fets que es van desencadenar l'any 2004, quan Èric Bertran, un nen de catorze anys, va ser acusat de terrorista per haver demanat a la cadena de supermercats DIA que etiquetés els seus productes en català, s'estrena el proper 26 de gener al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès Sant Cugat. La Plataforma per la Llengua, que ha estat en tot moment al costat del jove de Lloret, us recomana l'obra.

Ja només queden, en aquests moments, un centenar d'entrades a la venda per a l'estrena de l'obra de Víctor Alexandre, que dura 90 minuts i que vol anar més enllà dels fets que van portar l'Èric a declarar a l'Audiència Nacional de Madrid per un suposat delicte de terrorisme. Es tracten també les amenaces de mort que el noi va rebre per part d'un grup feixista, les tensions amb el seu germà derivades de sobtats atacs d'ansietat, el rebuig de companys d'institut, les enveges, la impotència de no poder expressar-se amb llibertat pel risc que qualsevol cosa que digués pogués ser utilitzada en contra seva i les intimidacions que va patir arran d'aquesta demanda.

Un dels aspectes més importants que aborda l'obra és el de l'assetjament escolar (també conegut com a bullying), una problemàtica cada cop més freqüent en la nostra societat que té efectes victimitzadors en aquells que el pateixen i els genera una angoixa avançada abans de sortir de casa per por a allò que els pugui passar. A l'estrena de l'obra s'hi espera l'assistència d'alts càrrecs d'Esquerra Republicana de Catalunya, de Convergència i Unió i d'Iniciativa per Catalunya.

La venda d'entrades està oberta de dimarts a divendres, de 10h a 14h i de 17h a 19h, i els dissabtes de 12h a 14h. Es pot anar al mateix Auditori de Sant Cugat o trucar (sempre en aquest horari) al telèfon 93 589 12 68.

Per més informació, podeu visitar la web de l'obra.

 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram