Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua, patrocinadora del premi al millor curt en català a Lendemà, el concurs de curtmetratges de l’EMAV

L'EMAV organitza una nova edició del concurs de curtmetratges Lendemà, que es durà a terme entre els dies 16 i 19 de gener i que es clausurarà el dia 10 de febrer amb una gala a l'Espai Jove la Fontana. Com l'any passat, la Plataforma per la Llengua n'és col·laboradora subvencionant el premi que s'atorga al millor curt en català, valorat en 100 euros.

El concurs que organitza l'Escola d'Audiovisuals vol continuar la seva trajectòria premiant els millors curtmetratges que es presentin a l'esdeveniment. Per això es conformarà un jurat amb vàries personalitats del món de l'audiovisual, entre les quals hi haurà Josep Maria López Llaví, que seran els encarregats d'escollir els guanyadors.

S'atorgaran, entre els curtmetratges participants, un total de 5 premis valorats en diferents quanties. Entre ells, trobem el premi especial al millor curtmetratge en català, que està valorat en 100 euros i que està subvencionat per la Plataforma per la Llengua, que col·labora per segona vegada al concurs.

L'entitat considera que és necessari i positiu poder participar en esdeveniments com aquests per tal d'incentivar l'ús del català i per conscienciar sobre la importància de normalitzar el català en l'àmbit audiovisual en general, on encara té un pes escàs.

Podeu trobar les bases i tota la informació sobre el concurs al web del concurs Lendemà.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin