Notícies ← Altres notícies

Coneix la tasca dels nostres tres finalistes del Premi Martí Gasull i Roig

Coneix en profunditat la tasca d'Albert Jané, Escola Valenciana i Cerveses Moritz, els nostres tres finalistes d'aquesta segona edició del Premi Martí Gasull i Roig, i escull el teu candidat al guardó abans que acabi el període de votació popular. ​

Després que el jurat considerés als tres finalistes un exemple en la defensa de la llengua catalana com a eina de cohesió social des d'una perspectiva transversal, la decisió ara és tota vostra. Per a fer-ho més fàcil, la Plataforma per la Llengua us acosta els tres candidats. Les entrevistes dels tres possibles guardonats us permetran conèixer molt més sobre la seva tasca.

Albert Jané, ànima de Cavall Fort, destaca que la revista infantil "ha ajudat a llegir en català a unes quantes generacions" en el procés de normalització lingüística de les últimes dècades del segle XX.

Vicent Moreno, president d'Escola Valenciana, denuncia l'efecte de la diglòssia al País Valencià. "En moltes esferes de la vida quotidiana, la llengua no és visible", assegura, i posa de manifest la necessitat d'un canvi polític que protegeixi i garanteixi la nostra llengua.

Albert Castellón, conseller estratègic de Cerveses Moritz, assegura l'etiquetatge en català com una estratègia de posicionament basada en la "proximitat i sintonia" amb els seus consumidors.

Milers de persones ja han votat el seu candidat a través del web www.premimartigasull.cat Tens temps fins aquest dissabte 31 de gener. El guanyador es donarà a conèixer en la cerimònia d'entrega del guardó el proper 12 de febrer al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Pots trobar més informació de l'acte aquí.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram