Notícies ← Altres notícies

El II Premi Martí Gasull i Roig tanca el període de votació del guanyador doblant la participació

Més de 8.000 votacions per decidir quin dels tres finalistes (Escola Valenciana, Cerveses Moritz i Albert Jané) serà el guanyador d'aquest premi enguany. El pròxim dijous 12 de febrer celebrarem l'acte d'entrega del guardó a la Sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB, c/Montalegre,5. Barcelona). Per assistir-hi, podeu enviar-nos un correu electrònic a premimartigasull@plataforma-llengua.cat indicant el vostre nom i el dels vostres acompanyants.

La votació popular per escollir el guanyador de la segona edició del Premi Martí Gasull i Roig dobla la participació de l'any anterior. S'han rebut més de 8.000 vots.

El II Premi Martí Gasull i Roig s'entregarà en una cerimònia que se celebrarà el proper dijous 12 de febrer a partir de les 19.30h a la Sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB, c/Montalegre,5. Barcelona). L'acte, estarà presentat per l'actor i periodista Roger de Gràcia i per la periodista Amàlia Garrigós.

Us esperem a tots i a totes en aquesta cerimònia on, entre altres sorpreses, comptarem amb la participació del músic Joan Dausà. Per assistir com a públic, només ens heu d'enviar un correu electrònic a premimartigasull@plataforma-llengua.cat indicant el vostre nom i el dels vostres acompanyants. Les localitats són limitades!  Alguns dels assistents a l'acte confirmats seran el portaveu del Govern català, Francesc Homs, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram