Notícies ← Altres notícies

L’Espai País Valencià i la Plataforma per la Llengua realitzen un acte de protesta per exigir el manteniment de la recepció de TV3 al País Valencià

L'Espai País Valencià i la Plataforma per la Llengua realitzaran aquesta tarda un acte de protesta a l'entrada del Parlament de Catalunya, coincidint amb la sessió plenària, que comença a les 16.00 hores, on plantaran una llufa gegant per mostrar el rebuig davant l'actuació de Clos i Montilla en la recepció dels canals de TVC al País Valencià.

La decisió del govern valencià de tancar les emissions dels canals de TVC al País Valencià, a les portes d'una campanya electoral, és sens dubte un gravíssim atac a la llibertat d'expressió i de premsa. Es tracta d'una acció especialment greu si tenim en compte la intensitat de la manipulació informativa que practica el PP a Canal 9 i l'escandalosa concessió de llicències de TDT a grups mediàtics afins al PP, així com un atac als drets lingüístics dels valencians i les valencianes.

Des de l'Espai País Valencià i la Plataforma per la Llengua considerem que la negociació amb el govern valencià és, ara com ara, una via morta. Per això, ara cal que el Ministeri d'Indústria compleixi els acords verbals que va establir amb Acció Cultural del País Valencià per al manteniment de la recepció dels canals de TVC al País Valencià.

Creiem que en aquest assumpte hi tenen una especial responsabilitat el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, com a responsable del Ministeri en el moment de l'acord, i el ministre d'Indústria, Joan Clos. Amb aquesta concentració també exigim a totes les forces polítiques catalanes que donen suport o participen en el govern espanyol, que prenguen mesures immediates per forçar el ministeri d'Indústria a canviar la seva posició.

 • Recordatori:
 • Acte: Acte de protesta per exigir el manteniment de la recepció de TV3 al País Valencià.
  Data i hora: Dijous 29 de març, a les 16.00 hores
  Lloc: Parlament de Catalunya. Parc de la Ciutadella. Barcelona

 

Comparteix

 • Twitter
 • Facebook
 • Google+
 • Linkedin
 • Whatsapp
 • Telegram