Notícies ← Altres notícies

Fem el lliurament dels certificats del programa “Lletres per a Tothom” d’Esparreguera

"Lletres per a tothom" és un programa d'abast nacional i té per màxim objectiu promoure l'alfabetització en català de persones adultes d'origen estranger. El programa està promogut per La Direcció General per a la Immigració i l'Obra Social "la Caixa" i en el cas d'Esparreguera la Plataforma per la Llengua n'ha fet la gestió conjuntament amb la Regidoria de Nous Catalans de l'Ajuntament d'Esparraguera.

El passat dimecres, 17 de juny, a les 9.30 h, Can Pasqual va acollir l'acte de lliurament de certificats del curs "Lletres per a tothom". La majoria de l'alumnat han estat dones, procedents del Marroc. Hem felicitats a les alumnes  per l'esforç realitzat i els resultats obtinguts, i hem remarcat la importància del coneixement de la llengua catalana com a eina indispensable per accedir al mercat laboral i d'integració de les persones nouvingudes a la societat.

La iniciativa respon a la mesura 34 del Pacte Nacional per a la Immigració, quan aposta per emprendre un programa per a l'alfabetització de les persones immigrades residents a Catalunya i que manifesten dificultats d'expressió escrita i comprensió lectora.

L'objectiu és oferir cursos adaptats a les necessitats geogràfiques i horàries de l'alumnat, com a pas previ per accedir als cursos inicials del Consorci de Normalització Lingüística.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram